Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

PRÍPRAVNÝ ZÁPAS - SENIORI - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - OFK TATRAN BYSTRÉ

29.01.2012 17:04

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - OFK TATRAN BYSTRÉ 3:1 (2:0)

1.polčas: Vaško - Kubuš, Kovaľ J.,Durkáč,Joščák P. - Kočík,Štofánik L.,Vybíral, Tomko - Ďurica,Voľanský,

2.polčas: Kaščák - Kubuš,Kovaľ J.,Durkáč,Tomko - Kočík,Krivý,Biscák,Greš - Štofánik L.,Voľanský,

Naše góly: Voľanský, Ďurica, Durkáč.

                                Vlado Biscák

V mrazivom slnečnom popoludní na zasneženej, ale upravenej hracej ploche sme privítali štvrtoligové Bystré.

Od úvodného hvizdu sme súpera zatlačili na jeho polovicu a bolo len otázkou času, kedy sa dočkáme gólu v jeho sieti. Po vydarenej kombinačnej akcii najprv hlavou nekompromisne skóroval Voľanský a o chvíľku nato nádhernou strelou upravil už v 15.minúte Ďurica na 2:0. Hra sa aj potom odohrávala  poväčšine ďaleko od nášej šestnástky, takže Vaškovi v našej bránke v podstate žiadne nebezpečenstvo od hráčov Bystrého nehrozilo. Niekoľko sľubných šancí sme do polčasu ešte zahodili a tak stav prvej štyridsaťpäťminútovky ostal nezmenený.

Do druhej časti hry tréner poslal štyroch čerstvých hráčov, ktorí umnou hrou rozoberali  súperove hradby, no z gólu sa paradoxne tešili hostia, keď sa im po jednej z mála našich chybičiek  podarilo náhodne znížiť. Od 60.minúty sme hrali s desiatimi futbalistami, potom čo sa z hry pýtal pre menšie zranenie dole Voľanský. Tréner Košút už nedoplnil mužstvo na jedenásť a tak sme hrali v poli pol hodinku o jedného hráča menej. Napriek tomu po jednej z našich štandardných  situácii, peknou technickou strelou po odrazenej lopte Durkáč naše vedenie poistil a keď sme napriek oslabeniu mali do konca stretnutia loptu prakticky celý zostávajúci čas pod kontrolou, na stave sa už nič nezmenilo a celkom zaslúžene sme štvrtoligistu porazili.

Hlavný tréner Košút bol s našou hrou vcelku spokojný a uviedol, že na našich hráčov je už trošku badať aj únava z náročného programu.

Z kádra seniorov bol vyradený brankár Jozef STRAKA, ktorý bol na jeseň našou brankárskou jednotkou. Vedenie mu poďakovalo za jeho pôsobenie v našom klube.

Pred zápasom seniorov odohral prípravný zápas aj výber našich treťoligových dorastencov, ktorý podľahol účastníkov IV.ligy košicko-gemerskej (3.miesto) FK KECHNEC 1:3 (1:2).

-attila-

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/