Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - TJ SOKOL BREZOVICA - PRÍPRAVNÝ ZÁPAS - SENIORI

19.02.2012 17:13

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - TJ SOKOL BREZOVICA 5:1 (1:0)

Na upravenom, ale ťažkom teréne sa snažili obe mužstvá o technický futbal. Tréner Košút mal na dnešný zápas k dispozícii iba jedenásť hráčov,  nemali sme pripravených  náhradníkov. Od začiatku  zápasu sme pritlačili súpera na jeho polovicu, ten hrozil iba ojedinelými protiútokmi ,ktoré naša obrana vždy úspešne zlikvidovala. Naša kondičná prevaha sa napriek skoro hokejovému striedaniu Brezovice čoraz častejšie prejavovala, no napriek tomu sa lopta do bránky nie a nie dostať. Podarilo sa nám to až z pokutového kopu v 25.minúte keď  jeho úspešným exekútorom bol Lukáš Štofánik.

Na začiatku druhého polčasu súper po dorážke dokonca vyrovnal, ale naša kombinačná hra priniesla svoje ovocie najprv iba v podobe zopár nepremených nájazdov a dve krásne akcie Kozáka, ktoré skončili  tiež iba tesne vedľa. Z množstva striel si konečne jedna cestu do bránky Brezovice našla a to keď Durkáč spoza šestnástky prekonal súperovho brankára. Onedlho sa  po rýchlých akciách dvakrát presadil už aj Dušan Kozák a v závere do prázdnej bránky ešte dorazil  Stano Tomko. 

Zápas splnil svoj účel, súper z Brezovice sa prezentoval technickou hrou a ďakujeme mu, že aj v tomto nie veľmi futbalovom počasí našu ponuku na odohratie stretnutia prijal.

Stretnutie sme odohrali v tejto zostave:

Šidík - Kubuš,Kovaľ J.,Joščák M,,Jočšák P. - Kočík,Štofánik L.,Durkáč,Tomko - Kozák, Voľansky

Naše góly : Kozák 2,Tomko,Durkáč,Štofánik L.(11m)

                         Stanley Tomko

Bol to náš desiaty prípravný zápas v rámci zimnej prípravy na jarnú časť sezóny v 1.triede ObFZ Prešov, doposiaľ máme bilanciu 7 výhier, dve remízy a jedna prehra so skóre 34:12. Iba v jednom zápase sme nevstrelili gól, v šiestich sme zanamemali tri góly  a viac.

O našich 34 gólov sa podelili títo hráči: Voľanský 12, Kozák 8, Štofánik L. 4, Kubuš 3, Ďurica 2, Durkáč, 2 Tomko 2, Krivý 1.

https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/news/aktualizovana-terminova-listina-seniori-zimna-priprava-2012/

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/