Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

OD HANISKY K RAŽŇANOM S TRÉNEROM SENIOROV PETROM VYBÍRALOM

05.09.2011 22:38

Prvý polčas musel potešiť srdce každého futbalového fanúšika, to už opäť bola tá hra, na akú som vždy rád do Michalian prišiel, narážačky, kombinácie na jeden dotyk, české uličky, kolmé pasy, päť gólov, takže jednoznačne veľká pochvala...

Samozrejme musíme byť s prvým polčasom spokojní. Podarilo sa nám vstúpiť do stretnutí konečne podľa toho, čo sme si povedali. Dobre sme dostupovali k súperovi, zbierali odrazené lopty a aktívnym presingom sme ho donútili k chybám, po ktorých sme sa dostávali do šancí a tie aj premieňali. Hrali sme na veľmi kvalitnom trávniku a tak sme mohli konečne využiť to, v čom sme silní a to sú kombinácie na jeden dotyk a rýchly prechod do útoku.

Zaiste súperom nám nebol Real Madrid, ale napriek tomu je vidieť, že táto hrá ma myšlienku, dušu, koncepciu, systém, keď hráme v plnej sile, na dobrom ihrisku, zdravotne v poriadku pochybujem o tom, aby sa v tejto súťaži ešte našlo mužstvo, ktoré je nás schopné poraziť, ale ako viem v tejto lige je všetko možné...

Tu by som troška pribrzdil lebo nemôžeme po dvoch zápasoch nosiť hlavu v oblakoch ako je to všetko super. Pokiaľ pristúpime ku každému zápasu poctivo, zodpovedne, s rešpektom k súperovi a vlastnou pokorou bude veľmi ťažké nás poraziť, ale som presvedčení , že sa o to všetci budú aj tak pokúšať. Hovorím pred každým zápasom , že nemusíme vyhrať, lebo keď bude súper lepší treba uznať jeho kvality , ale dôležité je to , že vyhrať chceme !!!

Narážam trošku nato, že ak prichádza k striedaniam je vidieť, že naša sila dosť výrazné klesá a na lavičke nemáš rovnocenných hráčov, lebo pravdupovediac ani žiadnych nemáš, bavili sme sa o 1.9. ako konci prestupového termínu, prídu karty, bohužiaľ aj zranenia, neobávaš sa, že to môže výrazne oslabiť našu hru?

V kádri je 18 ľudí ... z toho sú dvaja brankári, Bystroň dlhodobo mimo hry, Ďurica je pracovne mimo, Kovaľ je zatiaľ k dispozícii dorastu, momentálne sú zranení Greš a Jaco .... hráme s tým čo máme a aj keď sme oslovili ešte pred termínom niektorých hráčov nevyšlo to a zasa brať do kádru hráča ktorý, nie je do základu, nie je najlepšie riešenie. Ťažko teraz špekulovať či oslabí alebo nie , budeme to riešiť až v reále ... ale myslím že keď to bude mužstvu šlapať, tak jeden, alebo dvaja hráči sa bez problémov začlenia .

Ten druhý polčas bol zas o premárnených šanciach a mohlo byť aj dvojciferné víťazstvo, no napríklad ani Manchester United nedokáže hrať 90 minút naplno, takže nemám proti určitým miernejším fázam výhrady, ale tie šance joj, je ich škoda toľko krásnych gólov sme ešte mohli vidieť, keď ich dáme päť tak nevadí, ale keď je 0:0 hm...

Cez prestávku sme si povedali, že do druhého polčasu ideme s tým, že domáci tým sa isto pokúsi skorigovať výsledok, ale my nastúpime, ako za stavu 0:0 , nedostaneme gól a pokúsime sa nejaký pridať. Začiatok tomu aj nasvedčoval no keď sme nepremenili dve šance do prázdnej bránky, akosi sa vytratila efektivita z prvého polčasu. Treba aj vidieť to, že sme sa aj celý druhý polčas snažili o aktívny presing a v takomto počasí nám rýchlo ubúdali sily , ktoré chýbali potom vo finálnej prihrávke a zakončení. A treba si priznať, že svoju úlohu zohral aj stav zápasu , lebo v podvedomí si už každý hovorí ´,že stretnutie je vyhraté. Nemalo by to tak byť, ale stáva sa to aj iným a väčším mužstvám. V druhom polčase sme si boli sami sebe súperom a zasa po zbytočnej chybe dovolili súperovi skórovať.

Ražňany sú na chvoste vyhrali vonku, ale pri tomto spôsobe našej hry nemám obavy o výsledok, verím, že budete všetci zdraví a minimálne tá päťka do siete súpera zas do tretice padne OK, ďakujem za rozhovor...

Ražňany sú síce na chvoste, ale je to derby a tvrdiť že im dáme "päťku" by bolo drzé. Ideme pre tri body a verím, že to bude pekné stretnutie pred dobrou diváckou kulisou.

 

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/