Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

V MÁRIA HUTE SEDMIČKA

16.07.2017 19:39

Attila Mikloško

3.PRÍPRAVNÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - DOSPELÍ

SOBOTA 15.07.2017 o 10 h. - štadión "Mária Huta"

versus

AŠK MÁRIA HUTA GELNICA - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 2:7 (1:3)

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

Lukáš Chovan - Ján Jopek, Ivan Bednár, Michal Dubecký (C), Marek Kišeľa - Tomáš Mikluš, Roman Kovalčík, Ivan Pončák - Peter Jačišin, Richard Pavol Vantruba, Erik Némethy,

striedali: Richard Zošš, Dušan Kozák, Lukáš Olejár,

Rastislav Sabol hral za Mária Huta Gelnicu,

chýbali: Martin Kapráľ, Alexander Kaščák - Michal Baka, Ján Janič, Jakub Harčár, Erik Kapráľ, Eduard Šimko, Dominik Haničák, Miroslav Stankovič, Dávid Danko...

góly: 30.Tomáš Labun, 61.Rastislav Sabol resp. 12.Erik Némethy, 14.Peter Jačišin, 31.Richard Pavol Vantruba, 62.Roman Kovalčík, 75., 78., 83.Peter Jačišin,

tréner: Ondrej Desiatnik,

tréner domácich: Rastislav Ďorď,

Stretnutie rozhodoval: Juraj Kotrády z Prakoviec.

Prvé kolo Slovenského pohára odohráme v sobotu 22.júla o 17 h. v Župčanoch a úvodné kolo III.ligy Východ VsFZ v súťažnom ročníku 2017/18 v Košiciach s FK Košice.

Postupne sa v tréningovom procese a v prípravných stretnutiach kryštalizuje káder trénera Ondreja Desiatnika, na nadchádzajúcu jesennú sezónu. Z víťazného kolektívu IV.ligy Sever VsFZ neodišiel ani jeden futbalista, návrat avizuje už aj Dominik Haničák.

Zatiaľ sa v kolektíve mužstva dospelých udiali tieto situácie: na prestup ku nám z Malého Šariša prišiel brankár Lukáš Chovan, na obmedzený prestup záložník Eduard Šimko z Veľkého Šariša. Zostať minimálne do konca roka by mal záložník Stropkova Roman Kovalčík. Potrebné je dotiahnuť účinkovanie obrancu Jána Jopeka, ktorý je hráčom Pušoviec. Ďalšími hráčmi, ktorí by mali na jeseň obliecť dres Šarišských Michaľan sú záložníci Richard Zošš a Tomáš Mikluš z rezervy prešovského Tatrana. Do tréningového procesu sa u nás zapojí aj ľavý obranca na jar ešte druholigovej Hanisky Miroslav Stankovič, ktorý však už za nás hral v prípravnom stretnutí s dorastom Tatrana Prešov.

Marek Kišeľa u nás neostáva a pravdepodobne zamieri do susedného Sabinova, Richard Pavol Vantruba sa vráti ešte na rok do dorastu Ľubotíc.

Do tréningového procesu sa od utorka opäť po zranení zaradia Martin Kapráľ, Michal Baka a Jakub Harčár, z cudziny sa vráti Erik Kapráľ. Stropkovský Dávid Danko ohlásil prípadný príchod až na september. Ľubomír Kočík zvažuje ukončenie kariéry, Patrik Sedlák zostáva ešte na rok hráčskom kádri Važca. Peter Kentoš je dlhodobo zranený a podrobí sa operácii.

V teoretickej rovine je ešte aj príchod futbalového majstra Slovenska nášho rodáka, Vladimíra Staša z druholigového Bardejova.

Problém vyvstal v letnom období v transféroch hráčov. Obmedzený prestup amatérskeho futbalistu je možný až od utorka 1.augusta, pričom prvé kolo Slovenského pohára sa hrá už v sobotu 22.júla a úvodné kolo III.ligy Východ VSFZ v nedeľu 30.júla. Hráči, ktorým kluby nedovolia prestúpiť do iného klubu klasicky, tak nemôžu v týchto dvoch júlových stretnutiach nastúpiť.

Verím však že kompetentní na zväze nájdu ešte pre kluby, ktoré hráčov získajú iba na obmedzený prestup rozumné riešenie a všetci budú môcť už v pohári nastúpiť za nový klub.

 

Tréner mužstva dospelých OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - Ondrej Desiatnik, vedúci mužstva Jaroslav ŠVEC.

foto: selfie


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/