Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

MAJSTROVSKY ZAPAS-DORAST-OSFK SARISSKE MICHALANY-FK DULOVA VES

13.10.2012 11:20

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĹANY-FK DULOVÁ VES 4:1 (1:0)

Dorastenecký výber  Michalian po štyroch prehrách v rade konečne zvíťazil.

Do svojho súpera, ktorý hniezdil v tabuľke tesne nad nimi sa od začiatku naši dorastenci zahryzli a bolo len otázkou času, kedy budú skórovať. Po rohovom kope si hosťujúci  Šindľár  v 23.minúte vrazil loptu do vlastnej siete. V nasledujúcom priebehu zápasu mali  naši dorastenci hru úplne pod kontrolou a pridali aj dalšie tri pekné góly. Hostia znížili až v úplnom závere po peknom lobe prekonal Štvartáka, Hudák a znížil tak na konečných 4:1.

Ukázalo sa, že ked náš výber nastúpi v plnej sile (do zostavy sa po dvoch mesiacoch vrátil  už aj Matúš Kovaľ) s odhodlaním urobiť všetko pre víťazstvo, tak sa k tomu cieľu aj dopracuje. Chlapci podali na všetkých postoch zodpovedný, disciplinovaný výkon podložený bojovnosťou. Ukázali aj viacero pekných technických akcií a aj ked súper kládol odpor, po všetkých futbalových stránkach ho prevýšili a úplne zaslúžene zvíťazili.

Získali veľmi dôležité tri body a ked ku ním pridajú v posledných dvoch, troch jesenných kolách aj nejaké dalšie (hrajú v Pušovciach a doma so Župčanami a  zrejme sa odohrá aj jarná predohrávka v Bardejovskej Novej Vsi) ich situácia v tabuľke sa radikálne zmení k lepšiemu. Tabuľka momentálne dosť skresľuje, lebo aj s týmito zápasmi náš dorast odohrá na jeseň iba 6 zápasov doma, ale až 9 vonku. Takže po zimnej konsolidácii kádra bude jarná odvete určite úspešnejšia a zaradíme sa k tímom pokojného stredu tabuľky.

Naša zostava: Štavrtak-Pytlík,Zošš,Kovaľ,Jaco-Némethy,Minár,Palčo,Magáč-Lichvár,Straka

naše góly: 23.vlastný, 57.Lichvár, 80. Kovaľ, 88.Straka,

pred 150 divákmi rozhodoval M,Marušin

-attila-

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/