Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

MAJSTROVSKÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - DORAST

27.09.2014 18:51

MAJSTROVSKÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - DORAST

FUTBALNET

10. kolo - sobota 27.septembra 2014 o 14 h. 

 

versus 

 

FK Malý Šariš -  OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 2:1 (1:1)

Náš dorast v boji o prvú priečku tabuľky narazil na konsolidovaného súpera. V prvom polčase naši chlapci podali veľmi dobrý výkon a zatlačili vedúci celok na jeho polovicu. Z enormnej snahy sme vyťažili bohužiaľ iba vlastný zásah šarišského obrancu. Druhý gól zostal stáť v blate pred bránkou, bomba Palča prefičala iba ponad brvno, veľké šance Némethyho, Jaca či Vasiľa zostali tiež nevyužité.

Aj druhý polčas sme začali veľkolepo so snahou definitívne rozhodnúť o osude zápasu. Samostatný únik Némethyho však v poslednej stotinke zmaril domáci obranca. Bomba Lukáča preletela ponad ľavú šibenicu, strely Jaca, Vasiľa a Palča boli nedôrazné. Súper vyčkával na naše chyby a stratu koncentrácie a táto taktika mu v konečnom dôsledku priniesla úspech. Rozhodla zázračná krížna lopta, ktorá zostala zapichnutá v protiľahlej šibenici Kancírovej bránky a dvadsať minúr pred záverom sa šarišanci ujali vedenia, ktoré už bojovnosťou postrážili.

Podali sme hlavne v prvom dejstve výborný výkon, škoda že nastupujeme momentálne bez klasických útočníkov, no herne sme súpera predčili, ale chýbalo nám presné zakončenie a nedostali sme sa k prečísleniam, preto nám snaživý šarišania ušli už na štyri body.

(1.miesto - 23 bodov) - (5.miesto - 19 bodov)

Rozhodoval: Mikuláš Marušin.

Doposiaľ strelilo družstvo dorastu 27 gólov:

M.M.Minár 5, M.Kovaľ 4, J.Palčo 4, M.Lukáč 4, J.Vasiľ 3, P.Jaco 2, K.Vaňo 1, A.Staš 1,, P.Dvorščák 1, M.Lukáč 1 (11m) + 1 vlastný.

Tréner dorastu OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY Ľubomír Kočík:

"Gratulujem domacim k trom bodom. Ukazali nam ze fotbal sa hra 90 minut .....My sme zahrali dve rozdielne polcasy, prvy bol znasej strany vyborny. Hrali sme odvazne,kombinacne, utocne vytvorili sme si sance polcas sme mohli viest 3:0 so standardky sme dali gol a polcas sme  takvyhrali 1.:0 .....Do druhej casti hry sme nastupili nezodpovedne este 15 minut druheho polcasu sme este ako tak hrali, ale potom sme uz len kopili chybu za chybou ako v obrane tak strede zalohy v predu sme nepodrzali loptu a tym padom sme sa dostavali pod tlaku z ktoreho sme aj inkasovali. Dva goly na ktore sme uz neodpovedali sme sa dostali do sanci ale uz to bolo take zbrkle ale aj napriek vysledku hodnotim zapas na vysokej urovne a mojim chlapcom mozem len podakovat az na tie posledne minuty zapasu hrali naozaj dobre....velmi si vazim slova divakov k nasmu vykonu, pochvalili nas, ze sme hrali pekny utocny, priamociari fotbal pekne sme kombinovali, to cloveka potesi a chlapcov povzbudi do dalsej prace...ideme dalej ja chlapcom verim a za dnesny vykon si zasluzia urcite pochvalu vysledok je aky je, ale pochvalu si zasluzia......dakujem chlapci ideme dalej a verim ze uz najblizsie kolo zacneme dalsiu vitaznu seriu .....".

Asistent trénera dorastu OŠFK Slavomír Lukáč:

Ročník 2013/14:

Malý Šariš hral v ObFZ Prešov I.triedu, vyhral ju a postúpil, takže je úspešným nováčikom súťaže.

pripravil: Attila Mikloško


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/