Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

MAJSTROVSKÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - DORAST

29.08.2014 08:19

 

MAJSTROVSKÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - DORAST

FUTBALNET

6. kolo - piatok 29.augusta 2014 o 17 h 

versus 

 

TJ Družstevník Pušovce - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 0:0

V priateľskom prostredí futbalové areálu v Pušovciach sme boli svedkami stretnutia dorasteneckých výberov na veľmi slušnej úrovni. 

Domáci výber nabral oproti minulému roku na kvalite a bol tak hosťom prinajmenšom vyrovnaným súperom. Hralo sa vo svižnom tempe pričom obe mládežnícke kolektívy mali počas deväťdesiatich minút dostatok príležitostí nato aby strhli konečné víťazstvo na svoju stranu. Aj zásluhou oboch brankárov však tentokrát hráči v poli úspešní neboli a podľa môjho názoru, ako aj ostatných prítomných sa zrodila zaslúžená deľba bodov.

Náš výber podal dobrý výkon a pri troche šťastia sme mohli aj vyhrať, no na druhej strane súper nám tiež niekoľkokrát poriadne zavaril.

V bráne hostí stál výborný Dávid Shvarc rodák z Hrabkova, napriek tomu Semanova a Dufalova tutovka do prázdnej volali po góle, no z takéhoto zápasu hraného hore - dole je aj v záverečnom rezultáte aj ten bodík dobrý.

Tréner dorastu OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY Ľubomír Kočík:

"Po zlom vykone v Chminianskej ma tesi ze chlapci dnes proti Pusovciam podali ovela lepsi vykon a hlavne ze chceli vyhrat. Hrali do poslednej minuty zapasu, chceli sme vyhrat sance boli mali ich aj domaci, no gol sme nedali ani nedostali, preto si myslim ze remiza je spravodliva pre oba celky....s bodom sme spokojni a som rad ze chlapci po katastrofickom vykone v stredu Chminianskej dvihli hlavy a spametali sa. Podali dnes vcelku dobry vykon a verim ze uz horsie ako proti Chminianskej hrat nebudeme....tesi ma to ze sme hrali až do konca a tak ako mi aj Pusovce mohli strhnut vitazstvo na svoju stranu, ale gol nepadol... preto si myslim ze spravodliva remiza.....

Pred zápasom:

Zverenci trénera Andreja Keresteša začali nový súťažný ročník lepšie ako po minulé roky. V poslednom meraní síl porazili Kapušany rozdielom triedy 5:2. Za zmienku stojí aj strelecká forma Daniela Hasaru, ktorý z desiatich presných zásahov svojho tímu zazanamenal v piatich kolách už štyri. 

Verím, že na lepšom trávniku aký som videl v stredu v Chminianskej Novej Vsi budú môcť naši dorastenci ukázať viac z futbalovej moderny a budeme mať radosť ako z predvedeného futbalu, tak aj z konečného zápasového rezlutátu.

Ročník 2013/14 doma 4:0 vonku 1:0.

Rozhoduje Miloš Hudák.

Asistent trénera Slavomír Lukáč:

pripravil: Attila Mikloško



Viac tu: https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/news/majstrovsky-futbalovy-zapas-dorast4/


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/