Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

MAJSTROVSKÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - DORAST

22.08.2014 21:32

MAJSTROVSKÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - DORAST

FUTBALNET

5. kolo - sobota 23.augusta 2014 o 14 h 

versus 

 

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - FK Beloveža 4:0 (2:0)

Ako som predznamenával bola to pre náš dorastenecký výber výzva, ktorej sa zhostil nad očakávanie dobre a opäť potvrdili svoju vysokú kvality. Tréner dorastu sa na lídra pripravil dôkladne a do realizačného tímu si pozval Slavomíra Lukáča, ktorý sa zúčastnil kompletného týždňového tréningového procesu pred týmto stretnutím.

Nastúpili sme veľmi koncentrovane a už v 18. minúte svietil na ukazovateli skóre stav 2:0. Po presnom centri Kovaľa si loptu pred šestnástkou spracoval Palčo a umiestnenou strelou k ľavej tyčke nedal brankárovi hostí šancu. Po skvelej akcii potom dokopol Lukáč do prázdnej bránky a keby o chvíľku nato zoči voči sieti urobil to isté bolo by po zápase. Potom nastali hluché minútky a nič vážnejšie sa na hracej ploche už nestalo. 

V druhej časti hry sa vtedy ešte vedúci tím tabuľky snažil s výslekdom niečo urobiť, no nedostal sa za celý zápas ani k priamej strele do priestoru našej bránky. Otvoril však hru, čo bola voda na mlyn našej ofenzívnej hre, ktorá prinieslo množstvo gólových situácií, ktoré sme často doslova "hasili". Našťastie aspoň dve v závere premenil kapitán Kovaľ a tak hostia odchádzali s pre nich ešte celkom lichotivou prehrou.

Tréner dorastu OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY Ľubomír Kočík:

"uz cez tyzden pocas trenigov som videl na chlapcoch ze chcu odcinit tu nestastnu prehru v Kurime...do muzstva som povolal ako pomocnika Slava Lukaca... je to clovek poblazneny futbalom a bude tak mat co povedat aj do trenigovej pripravy...nebudeme sa delit hlavny trener asistent ale budeme na jednej lodi ...chlapci ho prijali pohode a uz tento tyzden pocas trenigov sa ukazalo ze si budeme rozumiet a spolocne doplnat....urobime vsetko preto aby sa chlapci zlepsovali od zapasu k zapasu .....dnesne stretnutie bolo z nasej strany velmi vydarene... supera sme k nicomu nepustili sice respekt tam bol, ale strach sme urcite nemali.....chlapci si urcite zasluzia pochvalu a velke dakujem za dnesny vykon, kazdy hrac sa zhostil svojho postu a to sa muselo prejavit aj na vysledku.....som spokojny, ideme dalej pokracujeme aj v trenigovom procese a chceme sa  stale  len a len zlepsovat ..."

-uverejnene bez diakritiky-

Asistent trénera Slavomír Lukáč:

"V prvom rade chcem podakovať za prejavenú dôveru byť súčasťou dorasteneckého tímu Šarišských Michaľan. Družstvo má v sebe veľký potenciál, chuť pracovať a napredovať. Dnešný výkon hodnotím veľmi pozitívne po hernej aj taktickej stránke. Vypracovali sme si dostatok gólových príležitostí hádam ja na tri zápasy. Hostí sme nepustili do žiadnej vážnejšej situácie. Chcel by som vyzdvihnúť aj výkon  rozhodcu  pána Hogera. Chcem podakovať aj všetkým, ktorí pripravili vynikajúcu hraciu plochu".

Pred zápasom:

Vedúci celok tabuľky III.ligy šarišskej bude tretím našim súperom na domácej tráve. Zvíťazil aj na pôde minuloročného víťaza súťaže vo Finticiach 2:0. Naše družstvo v ňom remizovalo u súpera nešťastne 2:2 a na domácej pôde napriek dobrému výkonu podľahlo 2:4, takže je čo oplácať.

Naše rady posilní hráč Sabinova rodák z Jarovníc, regionálny rozhodca Patrik Adamčo a ak sa podarí zajtra vybaviť aj dalšie prekvapenie verím, že víťazstvo zostane pri Toryse. 

Tréner dorastu OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY Ľubomír Kočík:

pripravil: Attila Mikloško


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/