Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

MAJSTROVSKÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - DORAST

16.08.2014 19:37

MAJSTROVSKÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - DORAST

FUTBALNET

4. kolo - sobota 16.augusta 2014 sa hralo o 17 h v Kurime

versus 

 

OFK 2010 KURIMA - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 3:1 (1:1) 

V príjemnom a priateľskom prostredí na výborne pripravenom trávniku, sme videli dobrý dorastenecký  futbal. 

Náš tréner sa musel zaobísť bez brankárskej dvojky Kristiána Šarpatakyho a hráčov do poľa členov základného kádra Matúša Motýľa, Daniela Drobňáka, Kristiána Vaňa, dlhodobo zraneného kanoniera Daniela Lichvára. Kolektív opustil na prestup do Lipan jeho "žolík" Milan Maximilián Minár.

Premiérové minúty si v Kurime odkrútil Miroslav Dužda. Návrat do družstva po dlhšom čase nahlásil aj Peter Dvorščák., ktorý sa zapojí opäť do tréningového procesu. Dorastenci hrajú zatiaľ aj bez pomoci Šimona Maťuťu, Kristiána Drobňáka či zraneného Lukáša Kožára. Takže poriadne preriedený tím mal čo robiť aby odčinil minuloročnú prehru u tohto súpera ešte pod vedením trénera Tibora Guzika v pomere 0:2.

Začiatok vyšiel domácim, ktorí štandardnú situáciu z diaľky premenili. Chlapcov to však nezlomilo a nákopmi za obranu domácich sa snažili dostať na dostrel. To sa im aj darilo no ofsajdová pasca bez asistenta rozhodcu bola priveľmi zradná. Aj sme skórovali no stav sa napriek tomu nemenil. Nakoniec však nádhernú akciu hlavou zakončil svojim druhým gólom v druhom zápase po sebe Patrik Jaco. Ďalšie nájazdy ani skrumážová kanonáda si cestu do siete brankára domácich už nenašli a tak sa odchádzalo do kabín za nerozhodného stavu. 

V druhej časti hry sme z prevahy v poli nedokázali nič vyťažiť. Kurime vyšla aj druhá štandardka do šibenice a ked  šmykľavá strela z dialky preklzla Tomášovi Hlavatému za jeho chrbát zdalo sa že je už rozhodnuté. Po prestriedaniach v ohromnom lejaku sme ešte mali dosť času aj šancí na zmenu skóre no ani slniečko v závere nám úsmev na tvárach neprinieslo. 

Zápas odhalil množstvo kladov ale aj nedostakov v družstve dorastu. Ako sme prehrali mohli sme však aj vyhrať. Výzvou je nasledujúci zápas v sobotu 23. augusta na domácom štadióne o 14 h. proti vedúcej Beloveži.

Tréner dorastu OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY Ľubomír Kočík:

"Napriek prehre sme podali dobry vykon hrali sme lepsie ako proti Raslaviciam.....tazko sa vsak hra ak rozhodca mojim hracom kuskoval hru a domacim vsetko pustal... neuznal nam regularny gol na 2:1...neodpiskal nam cistu penaltu za hruby faul na Kovala v sestnastke a v tychto minutach sme mali urcite hru na nasich kopackach... no namiesto toho aby sme vyhravali 4:1 po sanciach duzdu, dufala... prehravali sme po lacnych golov 3:1... napriek tomu si moji zverenci zasluzia pochvalu a aj ked sme kruto nespravodlivo prehrali chlapcom za vykon dakujem......potesila ma ucas trenera mužstva dospelych na zapase... je to trener ktory si vsima nasich dorastencov a urcite aj v tomto stretnuti ho niektori zaujali.

-vyjadrenie trénera uverejnené bez diakritiky-

pripravil: Attila Mikloško


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/