Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

LÍDER ZDOLAL LÍDRA

28.02.2015 17:28

PRÍPRAVNÉ STRETNUTIE

Sobota 28.02.2015 o 12:30 h. - umelá tráva  Sabinov

versus 

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY (V.liga Šarišská - 1.miesto) - TJ ROZVOJ PUŠOVCE (IV.liga SEVER - 1.miesto)

V sobotu 28.02. sa mužstvo dospelých na umelej tráve v Sabinove, konfrontovalo so suverénnym lídrom jesennej časti súťažného ročníka 2014/15 IV.ligy Sever TJ Rozvoj Pušovce.

Za chladného veterného počasia sme videli na toto ročné obdobie výborné meranie síl dvoch vyspelých futbalových kolektívov. Naši sa aj bez troch hráčov základnej zostavy pustili do renomovaného  súpera nebojácne a už v 3.minúte po rohovom kope hlavičkoval Mišo Dubecký do pravej tyčky, no odrazenú loptu pohotovo zasunul Patrik Sedlák už za chrbát Tomáša Vaška. Prvá dvadsaťminútovka bola v našej réžii, no príležitosti Mira Krála, Patrika Sedláka či Dušana Kozáka zostali bohužiaľ nevyužité. Pušovce postupne hru v poli hlavne zásluhou špílmachra Peťa Záhradníka vyrovnali, no našu spoľahlivú defenzívu ani raz neprekonali a bránku spoľahlivého Martina Kaprála ohrozili v prvom dejstve vážnejšie iba raz a to z voľného kopu.

Na začiatku druhej časti hry sme v obrane jedinýkrát v priebehu celého zápasu zaváhali. Vyboxovaná lopta sa vrátila za chrbát nášho brankára a Peťo Záhradník už nemal problém rozvlniť sieť. Pušovianci následne presnou kombinačnou hrou získali v poli optickú prevahu. Usadili sa na našej polovici, no ich snaha im priniesla iba jednu podobnú gólovú situáciu, no mali sme pri nej už viac šťastia. Trpezlivo sme neplodné minútky prekonali a v poslednej štrťhodine prišla naša "ťažká" ofenzíva. Po získaných loptách sme rýchlosťou prečísľovali zamestnanú obranu súpera a dostávali sa do vyložených streleckých príležitostí. Svoje kvality tak mohol potvrdiť Tomáš Vaško, ktorý samostatný nájazd Mira Krála vytlačil reflexívne nad brvno a o minútu nato skvelú hlavičku Jara Palča zo siedmych metrov bravúrne vytlačil na roh. Ani tri naše dalšie nájazdy neskončili úspešne, no podrazenie pri jednom z nich na Mira Kráľa skončilo penaltou, ktorú rutinérsky premenil Ľubo Kočík. Záverečné minútky sme sa snažili zúžitkovať na zvýšenie náskoku, no do záverečného hvizdu hlavného rozhodcu Martina Filipáka sa už nič na stave nezmenilo.

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

M.Kaprál - J.Harčár, M.Baka, M.Dubecký, D.Gáll - M.Vasilenko, Ľ.Kočík, D.Haničák, D.Kozák - M.Král, P.Sedlák

Striedal: J.Palčo

Chýbali: A.Kaščák - I.Bednár, V.Papp, M.Balun, M.Biľ, L.Olejár

Tréneri: Ľubomír Puhák, Stanislav Zápotocký

TJ ROZVOJ PUŠOVCE

T.Vaško - M.Ličák, N.Angelovič, I.Nikodinovski, J.Novák, M.Tramita, S.Kišš - T.Eliáš, P.Maťaš, P.Záhradník, M.Jurečko, S.Andrič, S.Stajič, J.Kuhajdík - L.Hricov, M.Petrovič

Tréner: Jozef Džubara

Góly: P.Sedlák, Ľ.Kočík (11m) resp. P.Záhradník

Rozhodovali: M.Filipák - Ľ.Varga, M.Palenčár

50 divákov

pripravil: Attila Mikloško


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/