Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

KOMENTÁRE K VÍKENDOVÝM ZÁPASOM SENIORI - HANISKA - OŠFK 1:5 - 7.kolo - DORAST - ŽIACI - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

04.09.2011 23:33

VEČERNÍK

SENIORI - HANISKA - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 1:5 (0:5) FOTO

Od prvých minút nastúpili naši hráči k zápasu s veľkou zodpovednosťou a svojou útočnou aktivitou Hanisku v prvom polčase doslova „deklasovali“. Po rýchlych kontrách sme poľahučky vnikali za súperovu obranu a s prehľadom sme skórovali. Už v 10.minúte bolo na ukazovateli skóre 0:2 a bolo len otázkou času kedy gólový účet narastie, čo sa aj po utešených akciách bez veľkých problémov našim futbalistom podarilo. Aj v úvode druhého polčasu sa opakoval scénar z prvej časti hry, avšak s tým rozdielom, že sme všetky príležitosti zahodili, alebo ich so šťastím zlikvidoval  domáci brankár. Tempo hry potom trošku upadlo a hráči Hanisky sa niekoľkokrát dostali aj pred našu bránu a jeden krát aj boli úspešní. Zásluhou pekných kombinačných akcií, sme sa ešte mnoho krát dostali na dostrel súperovej svätyne, ale stav stretnutia sa už nezmenil a paradoxne sme druhú časť prehrali. To však nič nemení na skutočnosti, že sme vývoj zápasu mali jednoznačne v našej moci a verím, že v nastúpenom trende budeme aj naďalej pokračovať.

Zostava našich: Straka - Ondrej,Krivý(Kaščák),Durkáč,Veterný - Hurný(Tomko),Vybíral,Štofánik,Drobňák - Kozák,Kočík. Góly našich: Štofánik,Kočík,Veterný,Kozák,Vybíral. Pred 150 divákmi rozhodoval Šípka.

Záložník Hanisky Peter Vaňo k zápasu povedal: "Nevyzdvihol by som dnes z Vášho tímu žiadneho jednotlivca ,ale to ako hralo celé Vaše mužstvo, ...máte celkom vyrovnaný káder, dá sa povedať, že bez slabiny, takže bola to paráda...máte lídrov, aj takých čo si  už niečo zažili a ste najlepšie mužstvo proti akému sme kedy hrali".

STARŠÍ DORAST – 5.kolo VsFZ –OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY –MFK KEŽMAROK 5:0 (1:0) FOTO

V svojom treťom domácom zápase domáci dorastenci po minulo týždňovej „nešťastnej“ remíze so Sobrancami 2:2, tento krát opäť zvíťazili a upravili tak svoju domácu bilanciu na tri zápasy, dve víťazstvá, jedná remíza pri skóre  8:2 a získali už 7 bodov. Okrem výhry potešili svojích „skalných“ divákov aj piatimi gólmi. Po úvodnom „oťukávaní“ sa ujali po pokutovom kopu vedenia, keď nekompromisne penaltu premenil Dužda. Hru aj po tomto góle bezpečne kontrolovali a „kežmarčania sa na dostrel domácej bránky skoro vôbec nedostávali. Napriek snahe a bojovnosti sa však už stav do polčasu domácim zvýšiť nepodarilo, pretože hostia ešte ako tak držali s „michaliancami“ dych. Druhá časť hry sa už niesla v absolútnej réžii domácich, ktorí po pekných rýchlych akciách vnikali  za obranu Kežmarku a postavili tak brankára hostí do úlohy „štatistu“, pretože rozvlnili jeho sieť ešte štyrikrát. Aj keď tento súper nebol pre domácich z „rangu“ najsilnejších a nepreveril ich dostatočne, výhra je absolútne zaslúžená a všetci sa už tešia na konfrontáciu s Ľuboticami, ktoré však v minulom kole s Kežmarkom doma iba remizovali 1:1. Každý zápas je však iný, preto nasledujúce meranie síl v Ľuboticiach, môže viacej napovedať o ambíciách „michalianského“ nováčika umiestniť sa do 8.miesta.

OŠFK nastúpil v zostave : Šidík – Palčo,Štofánik,Kovaľ,Lukáč – Dužda,Ondík,Magáč(Vavrek),Pajdiak(Pytlík) – Husár, Švec. Góly domácich: Švec 2, Ondík, Pytlík, Dužda (11m). Góly : Švec 2, Ondík, Pytlík, Dužda (11m). Pred 150 divákmi rozhodoval Cuprák.

Brankár domácich Jozef Šidík stretnutie komentoval: V prvom polčase sme hrali veľmi zle hrali podľa mňa stále robíme tie isté chyby, neskoro napádame hráčov, máme neskorý štart na loptu a potom to aj tak vyzerá, že súper ktorý je slabší ako my, má niekedy dokonca aj viac z hry. V druhom dejstve sme boli oveľa viac agresívnejší, čo sa nám v konečnom dôsledku aj vyplatilo. Teším sa už na nasledujúce kolo v Ľuboticiach, kde pri zodpovednom a „ bojovnom“ srdci môžeme uspieť.

MLADŠI DORAST - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - KEŽMAROK 1:5 - gól našich: KOVAĽ Matúš

ŽIACI - HERMANOVCE - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY  3:2 (1:2) FOTO

Po úspešnom výsledku proti Dubovici, som očákaval od našich nádejí, kvalitný výkon aj v Hermanovciach. Počas prvých tridsiatichpiatich minút pohybom aj technickým umením predčili svojích rovesníkov z Hermanoviec a zaslúžené viedli po pekných akciách Rasťa Šveca a Mimka Minára. Aj napriek polčasovým pokynom trénerov aby sa na tomto autovom ihrisku snažili udržať hru čo najďalej od našej bránky, opak bol pravdou. V druhom polčase sme ani raz netrafili do priestoru bránky hostí. Pri absencii brankára, sme nemali šancu odolať tlaku fyzicky zdatnejších hráčov Hermanoviec a po hrubých individuálnych chybách sme o sľubný jednogólový náskok prišli. Verím, že sa naši žiaci z tohoto zápasu už zoberú ponaučenie a v budúcnosti sa vyvarujú chýb, ktoré im zbytočne berú body a kazia inak celkom dobrý dojem, ktorý z ich hry vychádza. Veľkým pozitívom tohto stretnutia, bol plný autobus fanúšikov, ktorí vytvorili na tomto štadióne "z minulého storočia" pre našich žiakov skvelú domácu atmosféru.

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/