Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

KISELOV REMÍZOVÝ KRÁĽ

04.02.2017 16:41

PRÍPRAVNÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - DOSPELÍ

FUTBALNET

NEDEĽA 05.02.2017 o 10:30 h. - štadión "UT SABINOV"

versus

TJ FK VYŠNÉ OPÁTSKE - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

KÁDER TJ FK VYŠNÉ OPÁTSKE - JESEŇ 2016

Adrián Tkáč, Matej Lukáč - Tomáš Ilinjo, Zsólt Ištok, Peter Majný, Matúš Sciranka, Marek Boňko, Ladislav Šmerák, Adam Sovič, Peter Vilčko, Miroslav Seman, Miloš Pulščák, Radovan Bandžuh, Róbert Zeher, Pavol Turczyk (C), Sergej Pilipčuk, Tomáš Ihnát, Matej Lukáč, Lukáš Urban,

tréner: Karol Kisel.

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - JAR 2017

Martin Kapráľ, Alexander Kaščák - Ivan Bednár, Ľuboš Andraščík, Ján Jopek, Jakub Harčár (C), Michal Baka, Michal Dubecký, Patrik Sedlák, Ján Janič - Roman Kovalčík, Ivan Pončák, Stanislav Andrejko, Dominik Haničák, Peter Kentoš, Lukáš Olejár, Ľubomír Kočík, Jozef Kovalčík - Erik Kapráľ, Dušan Kozák, Peter Jačišin, Erik Némethy,

Tréneri: Ľuboš Belejík, Michal Krajník.

S týmto atraktívnym súperom sa náš tím stretne prvykrát vo futbalovej histórii.

Vyšné Opátske je po jesennej časti priebežne na 2.mieste tabuľky III.ligy Východ za vedúcim Trebišov. V pätnástich majstrovských futbalových stretnutiach prehralo iba raz a to v 15.kole v Snine s výsledkom 1:2. S mužstvami z nášho regiónu zaznamenalo tieto výsledky: Tatran B 3:3 doma, 2:1 vonku, Sabinov 1:1 vonku a Pušovce 12:0 vonku. Mužstvo z mestskej časti Košíc je remízovým kráľom súťaže, keď si body so svojími súpermi delilo na jeseň až sedemkrát a to aj s vedúcim Trebišovom na domácom ihrisku 1:1.

Vyšné Opátske je farmou druholigového VSS Košice, podobne ako aj ďalší z treťoligových tímov Svidník, ktorý je farmou Bardejova. Prvoligový Tatran Prešov má svoju treťoligovú juniorku v Prešove a rovnako prvoligové Michalovce vo Veľkých Revištiach.

Trénerom Vyšného Opátskeho je 63-ročný nositeľ UEFA Pro licencie, doktor práv Karol Kisel. Po skončení hráčskej kariéry trénoval košické VSŽ vo vtedajšej I.SNL, s Baníkom Ľubeník postúpil do II.SNL – východ a s FK Tauris Rimavská Sobota sa radoval z postupu do I.ligy. Svoje bohaté trénerské skúsenosti odovzdával aj v Bardejove, Lokomotíve Košice, Trenčíne, prešovskom Tatrane, Michalovciach a pred terajším pôsobiskom naposledy v Moldave nad Bodvou.

V kádri nášho nedeľňajšieho súpera figuruje aj viacero známych tvári z futbalových ihrísk, ako tradičný lauerát Jedenástky roka III.ligy Východ VsFZ Radovan Bandžuch (predchádzajúce pôsobiská - Veľký Šariš, Gelnica), internacionál Róbert Zeher (VSS Košice, Opava, Ostrava, Blšany, Slovácko, Jablonec, Tatran Prešov, Pyhra - Rakúsko, Topoľčany, Lokomotíva Košice, Krásna), skúsený kapitán Pavol Turczyk (Košická Belá, Jelšava), Ladislav Šemrák (Slovan Bratislava, Lokomotíva Košice, Veľký Folkmar), Peter Vilčko (VSS Košice, Gelnica), Miroslav Seman (VSS Košice, Lokomotíva Košice, Haniska),  Sergej Pilipčuk (VSS Košice), Lukáš Urban (VSS Košice)...

Vyšné Opátske v rámci zimnej prípravy 2017 odohralo už dva zápasy, Rožnavu porazilo 3:1 a Lokomotíve Košice podľahlo 1:3.

STRETNUTIE  ROZHODUJÚ:

HLAVNÝ ROZHODCA: Martin Filipák (Prešov), ASISTENT 1: Jozef Cuprák (Sabinov), ASISTENT 2: Pavol Leško (Prešov).

Stretnutie sa po minulotýždňovom nespôsobilom teréne tentokrát odohrá, osobne pri príprave vhodných futbalových podmienok na umelej tráve v Sabinove intervenoval prednosta Mestského úradu v Sabinove Michal Repaský.

PREHĽAD PRÍPRAVNÝCH ZÁPASOV ZIMA 2017:

22.1.2017 - UT Lipany

MFK Giraltovce - OŠFK Šarišské Michaľany 1:2 (0:1), góly: Matúš Digoň (11m) resp. Peter Jačišin 2,

29.1.2017 - UT Sabinov

TJ Družstevník Župčany - OŠFK Šarišské Michaľany, nehralo sa.

AUTOR: ATTILA MIKLOŠKO

tréner Vyšného Opátskeho Karol Kisel

foto: archív.


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/