Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

DORAST V ÚDOLÍ ŠAFRÁNU ÚSPEŠNÝ

29.08.2015 18:04

MAJSTROVSKÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - DORAST

FUTBALNET

SOBOTA 29.08.2015 o 12 h. - štadión "TJ ROZVOJ"

III.LIGA ŠARIŠSKÁ- 4.KOLO

 

TJ ROZVOJ PUŠOVCE - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

 ZOSTAVA OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

Jakub Seman - Martin Lukáč, Erik Némethy, Richard Dufalo - Kristián Vaňo, Lukáš Kobulnický 1 gol, Svorad Andraščík, Rastislav Sabol - Adam Šimčík,  Ján Kaleja,

LAVIČKA

Michal Haladej, Adrián Staš, Mikuláš Dužda 4 goly, Peter Vavrek.

Na dobre pripravenom trávniku v poludňajšej horúčave sme začali rozpačito a v takom trende sme pokračovali až na niekoľko dobrých fáz a akcií celých devaäťdesiat minút. 

Omladené družstvo Pušoviec mohlo byť pre nás ľahším sústom, no nepresnosťami sme sa sami dostávali pod tlak a temer sme prišli o tri body.

Po úvodnom presnom zásahu Lukáša Kobulnického sme po chybe inkasovali, no Janko Kaleja nás dostal opäť do vedenia. Tréner Michal Marcinko poslal do hry už prvom dejstve žolíka z lavičky Mikuláša Duždu a ten sa mu po samostatných nájazdoch odvdačil hetrikom.

Trojgolového náskoku 4-1 sme sa akoby zľakli, alebo nás opantala vidina skorého víťaztva. Domáci nemali čo stratiť a tak vrhli všetku silu do útoku a znížili až na 3-4. Neupokojil nás ani úspešný prienik a zakončenie Mikuláša Duždu, pretože Šimon Migaš v poslednej minúte ešte znížil. No skorý hvizd rozhodcu Daniela Kačmára v 92.minúte nám priniesol definitívne tri body.

Bývajú aj také zápasy, našim hráčom to veľmi neišlo. Viazla súhra aj presnosť prihrávok. Našťastie sme dai o jeden gol viac ako náš súper. Víťazstvo nás posunulo na čelo tabuľky pred zajtrajšou dohrávkou Brezovice.

                                                                   Mikuláš DUŽDA

STRELCI DORASTU po 4.KOLE (23 gólov)

5 - Lukáš Kobulnický 4 - Michal Haladej 3 - Milan Maximilián Minár, Mikuláš Dužda 2 -  Erik Némethy, Martin Lukáč, Ján Kaleja 1 -  Rastislav Sabol, Kristián Vaňo.

Rozhodoval Daniel KAČMÁR .

Pred zápasom:

ZRANENÍ:

Dávid Čirč, Lukáš Kožár.

Štart nového súťažného ročníka III.ligy Šarišskej dorastu priniesol zmenu v organizácii suťaže, ako aj zoštíhlenie počtu účastníkov zo 16 na 14. Družstvá dorastu z okresu Bardejov, ktoré boli ešte v minulom ročníku jej súčasťou [Bardejovská Nova Ves, Kurima, Raslavice] účinkujú momentálne v III.lige Šarišsko - dukelskeJ, Malcov a Šiba v I.triede ObFZ Bardejov, Beloveža zanikla.

V III.lige Šarisskej zostali tak iba zástupcovia okresov Prešov [Malý Šaris, Chminianska Nova Ves, Dulová Ves, FAMT Prešov - účinkoval v III.lige Šarišsko - dukelskej, Pušovce, Kapušany, Fintice], Sabinov [Sabinov, Šarišské Michaľany, Brezovica - nováčik, Hermanovce] a Stará Ľubovna [Stará Ľubovna, Plavnica, Čirč].

Po domácej prehre s Čirčom 5-7, víťazstve v Záborskom 11:1 nad  FAMT Prešov, porazili doma Fintice 2-0.

Pušovce vyhrali v Dulovej Vsi 3-0, podľahli doma Malému Šarišu 1-3 a v Starej Ľubovni 0-4.

ZATIAĽ V SÚŤAŽNOM ROČNÍKU 2015/16 DO SÚŤAŽNÉHO FUTBALU EŠTE NEZASIAHLI:

Šimon Maťuťa, Daniel Drobňák, Dominik Veselovský, Matúš Kováč Pešta,  Kristián Jaco.

TRENER DORASTU OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHALANY - Michal MARCINKO:

                                                                          Michal Haladej

Pripravil: Attila Mikloško


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/